VACATURE

Op dit moment is er per direct ruimte voor uitbreiding in ons team in Zevenaar en daarom zijn we op zoek naar jou om ons team te komen versterken als:

Creatieve schrijver (28-32 uur)

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een creatieve schrijver / communicatiespecialist met een hands-on mentaliteit. Jij bent in staat om onze producten en diensten op een originele en creatieve manier onder de aandacht van klanten en relaties te brengen. Je weet precies welke boodschap je moet vertellen om mensen te inspireren en weet dit via de juiste kanalen te verspreiden. Je verliest daarbij het visuele aspect niet uit het oog. Voor jou is communicatie veel meer dan tekst: video, fotografie, audio, jij deinst er niet voor terug.

Wij werken voor veel verschillende organisaties en doelgroepen en jij bent in staat om de communicatie-uitingen hierop aan te laten sluiten.

Jij:

  • hebt HBO denkniveau;
  • hebt affiniteit met communicatie en journalistiek;
  • bent een teamplayer met verantwoordelijkheidsgevoel;
  • hebt gevoel voor diverse mediavormen;
  • hebt relevante werkervaring;
  • beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
  • Ervaring met multimediale journalistiek is een pre;
  • Kennis van het Adobe-pakket is een pre.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je veel vrijheid en zelfstandigheid in je werk. Onze werksfeer is informeel en ongedwongen. We zijn een klein, maar hecht team binnen een snel groeiende organisatie. Wij bieden een marktconform salaris gebaseerd op jouw opleiding en ervaring.

Over TVOsolutions

Wij zijn TVOsolutions. Wij zijn een groeiend, leergierig bedrijf, volop in beweging en werkplezier staat bij ons voorop. Wij willen graag voor iedereen een passende leermethode bieden met ons e-learnings en kennisapps. Ons doel is om mensen te laten leren waar en wanneer zij dat willen met korte modules die leuk zijn. Interactief en interessant. Wij zoeken naar variaties in leervormen, zodat kennis en vaardigheden op verschillende manieren ontwikkeld kunnen worden. Leren op jouw manier op jouw moment.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur jouw CV met motivatie naar Susan Wisselink via swisselink@tvosolutions.nl. Ook voor vragen kun je bij Susan terecht via 0316-343322.