KENNISCOLLECT

Kenniscollect, kies de leermethode die bij jou past

Met Kenniscollect kunnen medewerkers op verschillende manieren de kennis over allerlei onderwerpen naar een hoger plan tillen. Onze kenniscollectie bestaat uit diverse thema’s, met elk een e-learning en een kennisapp. Deze zijn gemaakt voor helpenden niveau 2 en verzorgenden niveau 3. Kenniscollect is ook geschikt voor stagiaires en mantelzorgers.

E-learning spreekt voor zich. De kennisapp heeft wellicht wat introductie nodig. Met korte oefenvragen wordt op een leuke, afwisselende en effectieve manier in een paar minuten per week de kennis vergroot en behouden. In ieders eigen tempo, op het moment dat het hen uitkomt.

Het voordeel van Kenniscollect is dat iedere medewerker zelf kan kiezen op welke manier hij of zij wil leren. Via een e-learning of via een app, men kan zelf kiezen welke methode het beste past. Medewerkers zijn hierdoor flexibel en kunnen zelfs per thema een leermethodiek kiezen. Plezier en gemak staan hierbij voorop, wat automatisch leidt tot een goed resultaat. 

CVA

Wat leer je met de kenniscollectie CVA?

Gemiddeld krijgen meer dan honderd mensen per dag te maken met een CVA. Een beroerte kan grote gevolgen hebben voor iemands leven. Hoe sneller zorg kan worden verleend, hoe sneller de schade in de hersenen kan worden beperkt. Daarom is het belangrijk dat jij als zorgverlener in een zorginstelling of de thuiszorg het ziektebeeld kent en snel kunt herkennen.

Met de kenniscollectie CVA leer je alles wat jij moet weten over een beroerte. Je leert hoe een CVA ontstaat en welke risicofactoren er zijn. Je leert aan welke symptomen je een CVA herkent, welke gevolgen een CVA heeft en welke behandelmethodes er zijn. Ook ken je belangrijkste aandachtspunten voor de zorgverlening bij mensen die een CVA hebben doorgemaakt. Zo is jouw kennis over dit ziektebeeld weer helemaal up-to-date.

Via de e-learning of de app vergroot en versterk je de kennis die jij als zorgverlener nodig hebt om de beste zorg voor mensen met een CVA te verlenen.

Parkinson

Wat leer je met de kenniscollectie Parkinson?

De ziekte van Parkinson is een ingewikkeld ziektebeeld, dat zich bij elke individuele persoon anders kan uiten. Om de beste zorg te kunnen verlenen aan een diverse groep cliënten, is het belangrijk dat jij als zorgverlener in een zorginstelling of de thuiszorg kennis hebt van het ziektebeeld.

Met de kenniscollectie Parkinson leer je alles wat jij moet weten over de ziekte van Parkinson. Je leert hoe je de belangrijkste kenmerken van Parkinson kunt herkennen. Je leert hoe de ziekte ontstaat, welke gevolgen dit heeft en welke behandelmethodes er zijn. Ook ontvang je tips over het verlenen van zorg aan cliënten met de ziekte van Parkinson. Zo is jouw kennis over de ziekte van Parkinson weer helemaal up-to-date.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!